Welkom bij V.V. Vessem
Welkom bij V.V. Vessem
Welkom bij V.V. Vessem

Agenda v.v. Vessem
1 September 201718:00 uur
Klaverblad Aftrap Toernooi

Sportpark De Meren Wintelre

Welkom op de site van V.V. Vessem
 

Trainen lagere elftallen
Gepost door: Ted Blox op 14-8-2017
Komende donderdag 17 augustus om 20:00 uur beginnen ook de lagere elftallen weer te trainen. Uiteraard is na het trainen de kantine open!

Uitnodiging Klaverblad Aftrap Toernooi!
Gepost door: Ted Blox op 5-8-2017
Jawel . . . . vv DEES en vv Vessem trappen samen af!
Samenwerking jeugdelftallen op 1 september officieel van start

Beste jeugdspelers, trainers, leiders, ouders/verzorgers alle andere betrokken clubleden en dorpsgenoten,

Door Eendracht En Samenspel (DEES) en Voetbal is Genieten (Vessem) zijn de afgelopen maanden de best passende ingrediënten gebleken voor het doen slagen van een hele plezierige en toekomst-bestendige samenwerking tussen beide verenigingen.

Wat pril begon als een eerste toenadering, werd al snel heel concreet met een ‘clubke-van-zes’ (3x DEES en 3x Vessem) en kort daarna 3 werkgroepen (Organisatie, Indeling en Communicatie).
En vervolgens . . . . . gewoon met zijn allen aan de slag met een gezamenlijke doelstelling: Met ingang van het seizoen 2017-2018 de velden op met gecombineerde elftallen.

Onderweg ontstaan dan talloze verwachte en onverwachte actiepunten, maar het heeft alle betrokkenen alleen maar meer energie gegeven. Misschien kwam de meeste energie nog wel van de ondersteuning en toejuiching vanuit de beide dorpen. Geweldig, want gaandeweg is zo’n beetje iedereen wel enthousiast geworden.

Iets om samen te vieren!

Op vrijdagavond 1 september organiseren we samen het allereerste Klaverblad-Aftrap-Toernooi: Een jeugdteam-mixtoernooi, een lekkere BBQ, het uitreiken van onze nieuwe tenues en natuurlijke het officiële startsein van deze historische mijlpaal.

Alle spelers (O19, O17, O15, O13), leiders, trainers, bestuursleden, commissies, betrokken vrijwilligers en ouders/verzorgers zijn op 1 september vanaf 18.00 uur van harte uitgenodigd op Sportpark De Meren in Wintelre.

Eerst een uurtje voetballen en dan voldoende tijd voor een hapje een drankje en buurten met elkaar. Ben erbij!
v.v. DEES. v.v. Vessem

Samenwerking VV Vessem en VV DEES loopt op rolletjes!
Gepost door: Ted Blox op 25-7-2017
Maar…
er moeten nog wel enkele trainers opstaan alvorens we af kunnen trappen


Beste ouders/verzorgers en betrokken clubleden,

We blijven met de werkgroepen voortdurend meters maken voor onze jeugd. Lekker op weg om onze gecombineerde teams goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te kunnen laten beginnen.
Maar . . . . . de laatste loodjes wegen het zwaarst!

Het trainersgilde is namelijk nog niet compleet!
Merkwaardig toch, want bij zo’n unieke combinatie wil je van de partij zijn. Op dit moment is het ‘O-19 t/m O-13 Gilde’ voorzien van leiders (21 vrijwilligers), keepertrainers (3 vrijwilligers) en veldtrainers (23 vrijwilligers). Maar om alle combinatieteams 2x per week te kunnen laten trainen, ontbreekt het nog aan 5 a 6 posities. De score staat op 80%, maar we gaan voor de volle 100%.

Tussenstand ... zoektocht naar trainers:
Team Trainers
1e training in de week - 2e training in de week
A1 O-19 Thomas Tholen / Frank Huijbers - Arie v Lieshout / Thomas Tholen
B1 O-17 Hans v Diessen / Roland Verkooyen - Jop de Laat / Louis v Diessen
B2 O-17 Erik v Aaken / Trea Liebregts - VACATURE / VACATURE
C1 O-15 Roel Adriaans / Jos Michielse - Frank v Hees / Erik v Riet / Merijn v Rooij
C2 O-15 Henri vd Ven / Twan v Gerwen - VACATURE / VACATURE
D1 O-13 Jeroen Swaanen / Joost Hupkens - Jeroen Swaanen / John v Gerwen (BU)
D2 O-13 Johan Spanjers / Frans v Mol - Bas de Laat / VACATURE

Ken je een passende kandidaat? Ben je alsnog zelf geïnteresseerd?
Dan geldt er maar één motto: ‘Voetbal is plezier, dus meld je aan of draag kandidaten aan’.
O.a. Elly v.d. Hurk, Mark Smits, Gerard van Loon, Ton van der Hamsvoort, Henrie v.d. Ven (DEES) en/of Arie Schriders, Bram Dekkers en Peter Sengers (Vessem) zijn desgewenst te benaderen voor informatie, aanmelding of tips.

En weet dat onze jeugdspelers dit geweldig zouden vinden . . . .Het Klaverblad Aftrap-event op 1 september a.s.
In het vorige bericht werd dit initiatief al kort aangekondigd. Direct voorafgaand aan het nieuwe seizoen organiseren we een gezellig ‘Aftrap-event’ voor alle trainers, leiders, spelers, jeugdcommissie, werkgroepen en iedereen die erbij wil zijn. Een hapje, een drankje, een klein mix-toernooitje en buurten met elkaar zullen de hoofdingrediënten zijn.

Dus check voor de zekerheid of die vrijdagavond 1 september (Sportpark De Meren, aanvang 18.30 uur) toch wel in de agenda staat!

v.v. DEES v.v. Vessem


Gezocht: Wasvrouw of wasman!
Gepost door: Ted Blox op 24-7-2017
VV Vessem zoekt iemand die voor het komende seizoen de trainingspakken van Vessem 1 wil wassen. De pakken hoeven niet elke week te worden gewassen en je hoeft het niet voor niets te doen. Ben je of ken je iemand die interesse heeft, neem dan contact op met Hein de Laat, 06-52471488.

Alvast bedankt namens de club!

Weer een geslaagd voetbalkamp!
Gepost door: Ted Blox op 10-7-2017
Het voetbalkamp zit er weer op. Ook dit jaar was het fantastisch georganiseerd en hebben we geweldig weer gehad!

Net zoals andere jaren blijven er altijd wel wat spullen liggen. Onderstaande spullen kunnen deze week opgehaald worden bij Conny (Jan Smuldersstraat 10, tel: 592229).
1 slaapzak grijs met rood
1 zwarte zaklamp
1 paar zwarte wandelschoenen / rode veters
3 legerpetjes
1 legerjasje
1 groene hoes slaapzak
en heel veel sokken

Organisatie bedankt en iedereen weer tot volgend jaar!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Velden niet toegankelijk
Gepost door: Ted Blox op 10-7-2017
De velden op sportpark De Lille worden op dit moment onderhouden. Op deze manier zijn ze bij aanvang van het nieuwe voetbal- en korfbalseizoen weer in topconditie! Dit betekent dat tot de eerste training van het nieuwe seizoen de velden niet toegankelijk zijn. Er mag dus zeker niet op gevoetbald worden. Wij vragen iedereen om hier rekening mee te houden.

Bedankt voor de medewerking!

Voetbalseizoen 2017-2018 komt eraan!
Gepost door: Ted Blox op 1-7-2017
Werkgroepen van vv Vessem / vv DEES treffen laatste voorbereidingen


Beste spelers, leiders/trainers, ouders en vrijwilligers,

We kijken tevreden terug naar een paar mooie Hemelvaart- en Pinkstertoernooien. Voor onze teams O-13, O-15, O-17 en O-19 (D, C, B en A) gaan deze definitief de geschiedenis in als toernooien waarop vv Vessem en vv DEES voor het laatst tegen elkaar streden voor de punten. Volgend seizoen strijden we samen voor de punten en dat voelt nu al goed.

Het seizoen zit er dus op, maar de werkgroepen ‘Organisatie’, ‘Indeling’ en ‘Communicatie’ gaan achter de schermen nog altijd enthousiast verder met de nodige voorbereidingen. Zo zijn de sokken, broeken en shirts besteld en bekijken we gelijk ook al de alternatieven voor een nieuw universeel trainingspak. De nieuwe gezamenlijke jeugdcommissie en het trainers- en leidersgilde zijn nog niet voltallig bezet, maar ook op dit vlak zijn we succesvol onderweg. Ander aandachtspunten zijn o.a. de tijdige beschikbaarheid van sleutels voor trainers en leiders op beide sportparken en het opstellen van een passend speel- en trainingsschema. Genoeg te doen, maar alles komt aan de beurt.

Voetbal is genieten, dus is het idee ontstaan om direct voorafgaand aan het nieuwe seizoen samen een gezellig ‘Aftrap-event’ te organiseren. Dit gaan we doen voor alle trainers, leiders, spelers werkgroepen en iedereen die erbij wil zijn. Op vrijdagavond 1 september op Sportpark De Meren. Aanvang 18.30 uur.

Een hapje, een drankje, buurten met elkaar en een mix-toernooitje op kleine veldjes (poules: O17-19 & O13-15), zullen de belangrijkste ingrediënten worden voor deze avond. Dus noteer alvast maar in de agenda, want we zijn op weg naar iets moois. Ben erbij!

v.v. DEES en v.v. Vessem

Vrijwilligers bedankt!
Gepost door: Ted Blox op 6-6-2017
Afgelopen weekend vond Forza Vessem en ons Pinkstertoernooi plaats. Met bijna perfecte weersomstandigheden zijn beide evenementen succesvol en gezellig verlopen. Het organiseren van dit weekend is alleen mogelijk met de hulp van heel veel vrijwilligers. Mensen die hun vrije tijd opofferen om de club vooruit te helpen. Deze vrijwilligers zijn wij erg dankbaar voor hun inzet de afgelopen dagen, weken en maanden. Het is dankzij jullie dat het toernooi goed is verlopen en dat het Pinkstertoernooi al jaren goed staat aangeschreven in de regio!

Vrijwilligers bedankt!


Wandeldriedaagse
Gepost door: Ted Blox op 3-6-2017
Aan alle (jeugd)leden;

Om na het seizoen en het Pinkstertoernooi toch je conditie op peil te houden kun je meedoen aan de wandeldriedaagse.
Deze is op 14-15-16 juni en wordt georganiseerd door de korfbalvereniging.

Je kunt gezellig als team meelopen, maar je mag ook alleen meedoen.
Dus; trommel je teamgenoten op en loop mee!

Indeling jeugdteams 2017-2018
Gepost door: Ted Blox op 20-5-2017
Vanaf vandaag is de indeling van de jeugdteams voor seizoen 2017-2018 op deze site te vinden. Hier staan dus ook voor het eerst de teams op die bestaan uit leden van zowel VV Vessem als VV Dees. De indeling is het resultaat van overleg met alle betrokken partijen.

De bekendmaking van leiders, trainers, thuislocatie en trainingstijden volgen later.

Belactie Vriendenloterij groot succes!
Gepost door: Ted Blox op 16-5-2017
Gisteren werden onze leden gebeld door de bestuursleden met de vraag om lid te worden van de Vriendenloterij. De actie was een groot succes! De verkoop van loten heeft een bedrag van ruim € 1.500,- voor onze vereniging opgebracht! Op deze manier kunnen we de contributie laag houden en het voor iedereen aantrekkelijk maken om te voetballen bij VV Vessem.

Wij bedanken iedereen die mee heeft gedaan om dit mooie bedrag voor onze vereniging binnen te halen!

Ted Blox
Namens bestuur VV Vessem
Klik op het plaatje voor een grotere versie

JO 9-1 kampioen!
Gepost door: Ted Blox op 13-5-2017
Onze JO 9-1 is vandaag kampioen geworden! Hun motto is 'Hard werken is beloond, vandaag tot kampioen gekroond!' Jongens, namens de hele vereniging gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Vessem O-11 2 kampioen!!!
Gepost door: Ted Blox op 23-4-2017
Gisteren werd onze O-11 2 kampioen! Goed gedaan jongens! Namens de hele club gefeliciteerd met het kampioenschap!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Vessem O9 2 kampioen!!!
Gepost door: Ted Blox op 14-4-2017
Donderdag 13 april werd Vessem O9 2 kampioen! In Casteren werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Netersel. Dit was voldoende om kampioen te worden.
Jongens, klasse gedaan en namens de hele vereniging gefeliciteerd met het kampioenschap!
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Jeugdkamp
Gepost door: Teun van der Heijden op 31-1-2017
Het jeugdkamp zal dit jaar plaatsvinden van 7 t/m 9 juli 2017. Hou dit weekend vast vrij in de agenda. De inschrijvingsformulieren zullen in maart naar de betreffende jeugdleden verstuurd worden.

mvg,
de kampcommissie


VV DEES & VV Vessem bundelen sportieve krachten!
Gepost door: Ted Blox op 24-12-2016
Op de ‘De Meren’ en ‘De Lille’ geniet een groot aantal inwoners dagelijks van hun sport. Daarmee zijn onze sportparken in termen van leefbaarheid van enorme waarde.

Beide verenigingen delen een toekomstvisie waarbij bovenal die waarde van leefbaarheid essentieel is. Getuige de geweldige activiteiten welke jaarlijks op onze sportparken worden georganiseerd.

Ook nieuwe initiatieven passen in deze visie!

VV Vessem en VV DEES realiseren zich dat verdere samenwerking, gericht op een sportieve toekomst voor de jeugd, wenselijk is. Samen zijn we constructief met deze gedachte aan de slag gegaan. Een toekomstbestendig besluit is het resultaat van een aantal heel plezierige gesprekken.

Van gesprek - via besluit - naar uitwerking:
Met ingang van het nieuwe seizoen gaan we onze jeugd-elftallen als combi-elftallen indelen. Dus de O19- (A), O17- (B) en O15 (C)-jeugd en mogelijk de O13- (D)jeugd. Indien de KNVB besluit bij O13 met achttallen te gaan spelen, wordt dit team geen combinatie team.

We zijn er trots op dit besluit te kunnen communiceren en gaan nu concreet aan de slag met de uitwerking.

Namens v.v. DEES Namens v.v. Vessem
Eric Segers (voorz.) Frans Maas (voorz.)


Walking football
Gepost door: Ted Blox op 23-7-2016
Mis jij jouw wekelijks partijtje voetbal ook? Dan is walking football misschien iets voor jou. Deze nieuwe vorm is met ingang van het nieuwe seizoen ook bij onze voetbalvereniging te beoefenen op vrijdagmiddag.

Met walking football krijgen degenen die vanwege fysieke beperkingen niet kunnen deelnemen aan het traditionele voetbal, weer de kans om een balletje te trappen. Een ideale oplossing voor degenen die daarnaast ook nog het sociale aspect van het voetbal willen beleven. De KNVB stimuleert en enthousiasmeert amateurverenigingen om te starten met deze voetbalvorm.

Walking football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Het tactisch aspect van het voetballen krijgt hierdoor een nieuwe dimensie. Het fysieke karakter van voetbal maakt plaats voor een rustige vorm van bewegen. Middels deze voetbalvorm wordt het makkelijker om een leven lang van voetbal te kunnen blijven genieten.

Er is al een groep die op 5 vrijdagen kennis gemaakt heeft met deze vorm van voetbal en zij starten hiermee op ons sportpark op vrijdag 5 augustus a.s. om 13.30 uur met een kop koffie, zijn van 14.00 uur tot 15.15 uur actief bezig en sluiten af met een drankje in de kantine. Iedereen is van harte welkom om op een vrijdagmiddag eens een keer geheel vrijblijvend te komen kijken of mee te doen.

De initiator is Laurens van der Heijden. Voor informatie of vragen kun je hem mailen via
laurensvanderheijden@upcmail.nl of bellen op nummer 06-31797637.
​

AED
Gepost door: Riny van de Loo op 18-4-2015
Mededeling van algemeen belang.

De AED ( automatische externe defibrillator ) hangt vanaf heden in het keuken gedeelte van het het materiaal hok. Een bordje, buiten boven de deur van het keuken, geeft aan waar de AED te vinden is.
Dit is vanaf heden de vaste plaats waar dit toestel te vinden is. Bij actviteiten, zoals het Pinkstertoernooi, ligt de AED in de EHBO post.
De AED wordt door zowel de voetbal, korfbal als de tennisvereniging gebruikt.

Geef deze informatie door, het kan van levensbelang zijn.

Met vriendelijke groet,
Riny van de Loo

     

Vandaag jarig
Jo Becx 74 jaar

Voorspelling Tivoli thuis
Winst

Gelijk

Verlies

0%0%0%

Klik op de titel voor alle voorspellingen


Welkom bij V.V. Vessem