Welkom bij V.V. Vessem
Welkom bij V.V. VessemHoofdsponsor v.v. Vessem
Hoofdsponsor jeugdafdeling

Agenda v.v. Vessem
Er zijn geen activiteiten bekend.

Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van VV Vessem

Welkom op de site van V.V. Vessem
 

Jeugdindeling Seizoen 2020 - 2021
Gepost door: Erik van Riet op 15-5-2020
Met genoegen delen we bij deze de hernieuwde teamindeling voor de jeugd voor seizoen 2020-2021. We hebben diverse scenario's bekeken en besproken. Naar aanleiding van de ontvangen input, zijn we tot deze definitieve indeling gekomen. Kijk snel onder het tabblad 'JEUGD' om te zien in welk team jij komend seizoen voetbalt!

Op een later moment volgt meer informatie over de start van het seizoen. Vanaf september mogen we hopelijk weer starten met de wedstrijden.

De KNVB probeert ieder jaar weer te verbeteren, met als slogan;

"Plezier en Ontwikkeling voorop"

Met de nieuwe opzet kan iedereen nog beter op zijn of haar niveau voetballen. Daarom zijn er voor de jeugd t/m 12 jaar 4 competitie delen gemaakt.
Waarbij we voorheen gewend waren dat er 2 competitie delen waren, een najaar- en voorjaardeel.
Hiermee komt spelen op je eigen niveau en het plezier wat daarbij hoort nog meer centraal te staan. Meer informatie hierover vind je in de link onderaan dit artikel.

Hoe is de indeling opgebouwd?

Een indeling komt niet zomaar tot stand. Als Jeugdcommissie Dees/Vessem hebben we hiervoor een aantal criteria vastgesteld.

Aantallen (Dispensatie), Ontwikkeling, Plezier, Niveau & verdeling Wintelre en Vessem

Met deze criteria geven we de visie van de KNVB "Plezier en Ontwikkeling voorop" een plek binnen de jeugd van vv Vessem en vv Dees.

Ontwikkeling in de sport, als team en als persoon in het bijzonder vinden we als Jeugdcommissie DEES/Vessem erg belangrijk. Om hier invulling aan te geven worden de trainingen volgend seizoen zo ingedeeld dat iedereen met zijn of haar eigen team kan trainen. Kan voetballen met zijn of haar leeftijdgenootjes en zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau. Dit kan bijvoorbeeld door middel van carrousel trainingen, techniektrainingen, keeperstrainingen, het samen trainen van 1e, 2e en 3e elftallen of het trainen met hogere leeftijdscategorieën. Hiermee willen we ieders behoefte invullen en "Plezier en Ontwikkeling" centraal neerzetten binnen de clubs.

KLIK hier voor infographic: pupillenvoetbal
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Voetbalkamp afgelast!
Gepost door: Erik van Riet op 13-5-2020
Het bestuur heeft in goed overleg met de jeugdcommissie en de kampcommissie besloten om het voetbalkamp niet door te laten gaan. Helaas, maar gezien de onzekere omstandigheden, een noodzakelijke beslissing.

We hopen op een ieders begrip.

Het bestuurKlik op het plaatje voor een grotere versie

Nieuwe drinkflessen mini's
Gepost door: Erik van Riet op 11-5-2020
Vanavond hebben alle mini’s hun eigen drinkfles gekregen. Heel handig in deze tijd! Dank voor deze mooie bijdrage Blox Pensioenen!Klik op het plaatje voor een grotere versie

Hervatten training JO13 t/m JO19
Gepost door: Erik van Riet op 11-5-2020
De hervatting voor de jeugd t/m 12 jaar is uitermate goed en soepel verlopen.

Na vele positieve reacties van trainers en spelers over het hervatten van de jeugdtrainingen tot en met 12 jaar en het ontvangen van een aantal vragen van de oudere jeugd om ook te kunnen gaan trainen, hebben we hier als JC Vessem/Dees nogmaals naar gekeken.

Na overleg met de trainers hebben we besloten ook de trainingen van de oudere jeugd te gaan hervatten vanaf maandag 11 mei op sportpark de Lille in Vessem. Deze groepen gaan ook 1x per week trainen, dit i.v.m. de beperkte veldcapaciteit op het sportpark.

Hierin verwachten we als clubs van iedereen, en vooral van de spelers wel een verantwoordelijke houding. Dit betekent ten alle tijden het volgen van de voorschriften van het RIVM.
Zoals het volgen van de 1.5 meter regel voor, tijdens en na de training. Het tijdig handenwassen enz. De trainer zorgt voor een prettige en veilige omgeving, maar zal geen politieagentje spelen.
De regels voor de sport staan in de link hieronder nogmaals beschreven.

Trainingsindeling Jeugd:
Mini’s – maandag 18.30-19.30 uur
JO8 – dinsdag 18.30-19.30 uur
JO9-JO10-JO11 – woensdag 18.15-19.15 uur
JO13-1 – woensdag 19.30-20.30 uur
JO13-2 – donderdag 19.30-20.30
JO14-1 – zondag 10.00-11.00 uur
JO15-1 – dinsdag 19.45-20.45 uur
JO15-2 – zaterdag 10.00-11.00 uur
JO17 – (wordt nog ingevuld)
JO19 – (wordt nog ingevuld)

Trainingslocatie

Met de eerder aangekondigde beëindiging van het voetbalseizoen heeft de gemeente het grote onderhoud naar voren gehaald op alle sportvelden. Daarom is er voor de hervatting van de trainingen maar een beperkte ruimte. Om de veiligheid te waarborgen met deze beperkte ruimte is er gekozen om 1x ipv 2x per week te trainen. De ruimte die beschikbaar is, staat hieronder op het plaatje aangegeven.

KLIK HIER VOOR SPELREGELS
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Hervatting jeugdvoetbal VV Vessem - VV DEES
Gepost door: Erik van Riet op 29-4-2020
De op 21 april door het kabinet aangekondigde stappen om de coronapandemie de baas te worden, bieden het eerste lichtpuntje om het jeugdvoetbal weer op gang te brengen. In het verlengde van de voorzichtige herstart in het onderwijs, is het voor jeugd vanaf 29 april ook weer toegestaan om georganiseerd en beheersbaar te gaan sporten.

Wat betekent dit voor de jeugd van onze clubs?

De jeugd tot en met 12 jaar gaat weer 1x per week trainen vanaf dinsdag 5 mei t/m 2 juli. Met de inachtneming van extra hygiëne en voorzorgsmaatregelen denken wij als clubs een goede en veilige invulling te kunnen geven aan de training voor deze groep.
Voor de groep van 13 t/m 18 jaar hebben we besloten om de trainingen nu niet te hervatten. Deze beslissing is gebaseerd op het feit dat het advies van de overheid is deze groep alleen te kunnen laten trainen met een tussenruimte van 1.5 meter.
Na overleg met een aantal trainers binnen deze leeftijdsgroep is het voor ons als clubs niet haalbaar deze maatregelen te kunnen waarborgen voor deze groep voor, tijdens en na de trainingen en daarbij ook een leuke en uitdagende trainingen te kunnen aanbieden.
Daarom kiezen we als clubs ervoor nu de trainingen niet te hervatten voor de groep van 13 t/m 18 jaar. Indien de situatie het toelaat zijn we voornemens het volgende seizoen ruim eerder te starten dan normaal voor deze groep.

Trainingsindeling jeugd t/m 12 jaar:
Maandag – Mini’s – 18.30 – 19.30 uur
Dinsdag – JO8-1 en JO8-2 – 18.30-19.30 uur
Woensdag – JO9-1, JO9-2 en JO10-2 – 18.15 -19.15 uur
Woensdag – JO13-1 & JO14* 19.30 – 20.30 uur
Donderdag – JO10-1 en JO11-1 18.15- 19.15 uur
Donderdag – JO13-2 19.30 – 20.30 uur
*Indien hij/zij 12 is en 13 wordt mag hij/zij komen trainen totdat hij/zij 13 is geworden.

“De Spelregels”

Vanuit de gemeente wordt de sporthervatting gecoördineerd. De Gemeente Eersel heeft strenge protocollen opgesteld die we met zijn allen moeten bewaken en waaraan we ons ten alle tijde moeten houden.
Hierin vragen we als clubs van iedereen, en vooral ook van de kinderen een verantwoordelijke houding. De trainer zorgt voor een prettige en veilige omgeving, maar zal geen politieagentje spelen.
Om de trainingen in goede en veilige banen te leiden is het niet toegestaan om als ouder of supporter te komen kijken ,of op het sportpark te komen tijdens de trainingen. Het ophalen en afzetten van uw kind op de parkeerplaats is wel toegestaan, neem hierbij ook de geldende 1.5 meter afstand en het samenscholingsverbod van maximaal 3 personen in acht.
Daarnaast is het verplicht vanuit de gemeente dat er altijd een Corona-coördinator aanwezig is op het sportpark.Indien de trainer vragen heeft omtrent de Corona protocollen kan die contact opnemen met de club Corona-coördinator.
Voor beide clubs is Jeroen Swaanen de Corona-coördinator en hij is bereikbaar via 06-21883380.

Onderaan dit artikel staat een link met de verplichte voorschriften voor de sporter, ouder en trainer. Lees deze voorschriften goed door en bespreek ze met je kind voor de 1e training, hiermee zorgen we samen voor een veilige omgeving voor iedereen.

Trainingslocatie;
Met de eerder aangekondigde beëindiging van het voetbalseizoen heeft de gemeente het grote onderhoud naar voren gehaald op alle velden in de gemeente. Daarom is er voor de hervatting van de trainingen maar een beperkte ruimte. Om de veiligheid te waarborgen met deze beperkte ruimte is er gekozen om 1x ipv 2x per week te trainen. De ruimte die beschikbaar is, is aangegeven op het plaatje hieronder.

KLIK HIER VOOR SPELREGELS
Klik op het plaatje voor een grotere versie

Zaterdag 2 mei oud ijzer!
Gepost door: Erik van Riet op 29-4-2020
Vanwege het Corona virus hebben we besloten om het inzamelen van oud ijzer niet op de gebruikelijke wijze te doen, omdat het hierbij lastig is om te voldoen aan de maatregelen. Om iedereen toch de mogelijkheid te geven om van zijn oud ijzer af te komen en ook om als vereniging toch nog een centje bij te verdienen, hebben we het volgende kunnen organiseren;
Op 2 mei mogen wij (net als bij het oud papier) twee containers plaatsen op het terrein van Piet Becx. Daar kan het oud ijzer tussen 09:00 u en 14:00 u naartoe gebracht worden. Daarbij zal er altijd iemand van de voetbalclub aanwezig zijn.

Indien u spullen heeft die te groot en/of te zwaar zijn om te vervoeren dan kunt u dit doorgeven aan Coen de Laat (0611011273) of Leon van der Heijden (0653281035). Zij kunnen kijken of er iets te regelen is, maar hiervoor kunnen wij natuurlijk geen garantie geven. Graag uw begrip hiervoor.

Vanwege milieuregels kunnen wij helaas GEEN KOELKASTEN EN DIEPVRIEZERS innemen. Wij willen u vragen om samen met ons de Corona maatregelen zo goed mogelijk in acht te nemen.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Bestuur V.V. Vessem

Nieuwe maatregelen!
Gepost door: Erik van Riet op 21-4-2020
De Jeugdcommissie gaat de mogelijkheden bekijken!

Vandaag, dinsdag 21 april, is er weer een persconferentie vanuit de overheid en het RIVM gehouden. Hierin is ondermeer naar voren gekomen dat de scholen weer gedeeltelijk open gaan vanaf 11 mei en dat kinderen tot en met 12 jaar weer mogen gaan sporten vanaf 28 april. Voor de groep van 12/18 jaar is een ander advies gegeven, en geldt de 1,5 meter regel ook tijdens het sporten.

De Jeugdcommissieleden van vv Vessem en vv DEES gaan in overleg of en hoe we invulling kunnen geven aan het hervatten van de sport in deze bijzondere tijd.
We komen begin volgende week terug met meer informatie.

met Sportieve groet,
JC Vessem & DEES

Seizoen 2020-2021
Gepost door: Erik van Riet op 21-4-2020
Voor seizoen 2020 – 2021 wordt er achter de schermen al druk gewerkt aan de nieuwe indeling. Goed nieuws, bijna alle jeugdspelers gaan door na dit seizoen! Dit moesten ze namelijk doorgeven voor 8 april. We hebben een “vreemd” seizoen achter de rug waarin we helaas niet de volledige competitie hebben kunnen afmaken. Op naar een sportief en volledig seizoen na de zomervakantie.

Nieuwe leden kunnen zich opgeven tot 1 mei 2020 bij Arie Schriders via a.schriders@kpnmail.nl

Indien je bent ingeschreven voor seizoen 2020 – 2021 ben je contributieplichtig en verwachten we als vereniging dat je het hele seizoen speelt en volledig afmaakt. Tussentijds stoppen indien je bent ingedeeld om ook wedstrijden te voetballen is niet mogelijk. Hiermee houden we de teams stabiel en wordt het groepsplezier gewaarborgd, want voetballen is gezond en plezier staat voorop binnen onze verenigingen.

Ben je 5 jaar of ouder en wil je graag komen trainen of voetballen met je vrienden? Geef dit even door bij een van de leiders van het team of neem contact op met Arie Schriders.Klik op het plaatje voor een grotere versie

Organisatie Quiz bedankt!
Gepost door: Erik van Riet op 19-4-2020
We willen de organisatie van de Intelligente Lockdown Quiz van harte bedanken. In het bijzonder Daan en Sander. Het was een zeer geslaagd evenement!!

Komende zaterdag is het zover!
Gepost door: Erik van Riet op 14-4-2020
Heb je je nog niet opgegeven voor de quiz? Wees dan snel, want zaterdag is het zover. Hieronder alvast een voorproefje, zodat nu ook de twijfelaars een kaartje kunnen bestellen.

KLIK HIER VOOR KAARTEN!


     


Uitslagen 30 Mei 2020
Bladella O8-3 - Vessem/Dees O8-1
AFG.
Vandaag jarig
Gus Willemsen16 jaar

Twitter vv Vessem

Topscoorders senioren
Er zijn nog geen doelpunten gemaakt

Topscoorders junioren
Er zijn nog geen doelpunten gemaakt

Welkom bij V.V. Vessem