Welkom bij V.V. Vessem

Vessem 1 - P.S.V. 11 - 1

Merijn van Ham1-1

Wedstrijdverslag:

Vessem speelt gelijk tegen de amateurs van PSV Vessem-PSV/av was een bekerduel tussen respectievelijk een vierde en derdeklasser. De eerste speldenprik kwam in de tweede minuut van de voet van Thomas Maas. Zijn afstandschot werd echter goed verwerkt door de doelman van PSV. Toch werd al snel duidelijk dat de thuisploeg een kluif zou krijgen aan dit hoger geklasseerde lichtvoetige team. Abdessamad Belhaj van PSV toonde dit met zijn afstandsschot in de zesde minuut. Ook de linker spits Mike Hovestadt schoot gevaarlijk voorlangs. De druk in de eerste 25 minuten was duidelijk voor PSV. Kansen van Belhaj en Jimmey Granviel troffen geen doel. Toch kwam de allergrootste kans voor de voet van Jop de Laat te liggen. Alleen voor de keeper op 12 meter schoot hij de bal met de binnenkant van de voet net rechts naast het doel. Ook het lage schot van Frans van Diessen ging op een dezelfde wijze net naar de zelfde kant van de paal. De 0 - 1 kwam van Hovestadt, die de bal voor de voeten kreeg via een verdediggingsfout. Dit was ook de ruststand. In de tweede helft was het eerste gevaar voor PSV. Een schot van Hovestadt werd met een katachtige duik uit het doel gehouden door doelman Marijn van Rooy. Ook zijn lob in de 52e minuut was te laag. Daarna werd Vessem gevaarlijk vanaf links. Een mooie voorzet van Hein van Diessen werd keihard voorlangs geschoten door broer Frans. Uiteindelijk kwam de bal voor de voeten van Thomas Maas die zichzelf via een mooie beweging vrijzette en links onder in de hoek schoot. Doelman Szymon Mlodak kon de bal niet verwerken in eerste instantie, echter wel in 2e na inzet van Jarno Olislagers. Vessem kwam duidelijk beter in het spel. Een mooie boogbal van Frans van Diessen ging net over het doel. De voorzet van Hein van Diessen op Merijn van Ham vond echter wel doel, 1 - 1. De 2-1 zou in deze fase voor de jongens van trainer Waldo van den Besselaar terecht zijn geweest. Kansen waren er voor Frans van Diessen en Merijn van Ham, maar troffen geen doel. Ook het schot van Erik van Aaken werd door doelman Mlodak tot hoekschop verwerkt. Eindstand 1-1.