Welkom bij V.V. Vessem

Z.S.C.  1 - Vessem 11 - 1

Merijn van Ham1-1

Wedstrijdverslag:

Vessem was de beter spelende ploeg voor de rust maar ZSC kreeg de beste kansen. In de 2e minuut was het al raak voor ZSC. Slecht uitverdedigen van de doelman die de bal in de voeten van ZSC schoot werd hem fataal. Via Cas van Maasakkers kwam de bal voor de voeten van Olav Kuijlaars die volkomen vrijstaand de bal laag in het net deponeerde. In de 4e minuut ging een vrije trap van Vessem maar net over. In de 6e minuut kreeg ZSC een beste kopkans maar de bal verdween over het doel. In de 27e minuut had Daan Neutkens de bal voor het inschieten maar hij schampte het leer en dat verdween naast het doel. Nadat in de 37e minuut een vrije trap van Stef Claes geweldig uit de hoek getikt werd kreeg twee minuten later ZSC tot driemaal toe de kans de bal binnen te schieten maar uiteindelijk kwam de doelman als winnaar tevoorschijn. Vessem was wel in de meerderheid en drong fel aan maar tot grote kansen kwam het niet. Rust 1-0. Na de rust hetzelfde spelbeeld, een beter Vessem maar vooralsnog de beste kansen voor ZSC. In de 48e minuut werd een kopbal van Cas van Maasakkers uit de doelmond gekopt en in de 71e minuut gaf Yannick de Laat een perfecte voorzet op Dirk Hoeks die volkomen vrijstaand over kopte. Daarna was het alles Vessem wat de klok sloeg en er kwamen toen veel kansen voor Vessem. In de 73e minuut vloog een vrije trap tegen de buitenkant van de paal en een minuut later was het verdiend gelijk. Met een schuiver in de lange hoek werd Jeroen v/d Boomen voor de eerste keer gepasseerd door Merijn van Ham In de 79e minuut voorkwam Jeroen met een prima redding een achterstand en in de 83e minuut had hij geluk dat een vrije kans over het doel verdween. In de 90e minuut hield hij ZSC nog maar weer eens op de been door een doelrijpe kans van dichtbij uit zijn doel te houden. Gezien het spelbeeld te weinig voor Vessem, maar gezien de kansen had ZSC voor rust in veilige haven moeten zijn.